+358 44 2843628 info@kartanokultaranta.fi

Kartano Kultaranta

Kartano Kultaranta sijaitsee Saarijärvellä kivikautisen asutuksen jalansijoilla. Luonnonhiekkarantaa on yli 250 metriä. Majoitustiloja löytyy 17 henkilölle ja lisävuoteita järjestämme asiakkaan pyynnöstä tarpeen mukaisesti. Kiinteistöissä on kunnallistekniikka ja kaupungin vesiverkko.

Tarjoamme myös kokoustiloja kokouspalveluineen ja räätälöimme mielellämme henkilökohtaisen kokouspaketin virkistysmahdollisuuksineen yrityksen tarpeiden mukaisesti. Kokouksia järjestämme muutaman hengen ryhmistä aina 20 hengen ryhmiin saakka, kerromme kysyttäessä mielellämme lisää.

Kartano Kultarannan rantaviiva tarjoaa tietysti myös saunaelämyksiä perinteisen savusaunan ja puulämmitteisen kotasaunan lisäksi telttasaunan lauteilla ja saunavarauksia kannattaa kysyä myös viikko-/ viikonloppumajoitusvarauksia tehdessä.

Rannalla juhliminen on mieluisaa ja tarjoammekin tarpeisiin muotoiltuja 10-150 hengen juhlakokonaisuuksia sopimuksen mukaisesti.

Ensiapukoulutusta tiloissamme tarjotaan EA1 ja EA2 osalta sekä Hätä-EA 4h ja Hätä-EA 8h muodossa.

Alue antaa tunnelmallisen energiahoitomahdollisuuden AuraTransformaatio™-hoidoille ja AuraTransformaatio™-tasapainotushoidoille.

Ajankohtaista

Instagram-galleria

Kultaranta facebookissa

Kartano Kultaranta

Phone

+35844 2843628

Kartano Kultaranta

Address

Kivikirveentie 10 43130 TARVAALA (SAARIJÄRVI)

Kirjoita viesti

Kirjoita viestisi alla näkyvään lomakkeeseen. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

10 + 10 =

Share This