+358 44 2843628 info@kartanokultaranta.fi

Juhlat Kultarannassa

Vietä ikimuistoiset juhlat Kartano Kultarannassa

Tällä hetkellä juhlinta Summasjärven rannalla onnistuu luontevasti syntymäpäiväjuhlien, merkkipäivien, rippijuhlien yms. juhlakokonaisuuksien osalta. Tarjoamme juhlapalveluita 10-150 hengen ryhmille. Lähes 1,5 hehtaarin alue on myös mahdollista vuokrata kokonaisuudessaan omaan käyttöösi.

Mikäli haaveissasi on järjestää suurempi tapahtuma kaveriporukallesi tai harrasteryhmällesi, mukautuvat tilamme sopiviksi sinulle. Paikan päällä on mahdollisuus järjestää erilaisia musiikkitapahtumia niin jazzin kuin rockin hengessä. Ideoimme mielellämme erilaisia yhteisötapahtumia sekä esimerkiksi Larp-pelejä kanssasi.

Laajennamme Kartano Kultarannan toimintaa lähivuosina juhlatilana, paremmin häitä ja niiden majoitustoimintaa silmällä pitäen. Morsiusparin siirtyessä sulavasti viettämään hääyötään järven vastarannalla sijaitsevaan Mesimarja-mökkiin, voivat juhlat jatkua Kultarannassa illan myöhäisille tunneille saakka.

Pitopalvelun hyödynnettävissä on Huvituksen laaja keittiökokonaisuus, astioiden teollisuuspesukoneen käyttöoikeus mukaan lukien. Tiloissa on myös useita jääkaappeja palvelemassa juhlaruokien säilytystä ja astiastot löytyvät suuremmeillekin seurueille. Kysy näistä lisää.

Phone

+35844 2843628

Kartano Kultaranta

Address

Kivikirveentie 10 43130 TARVAALA (SAARIJÄRVI)

Kirjoita viesti

Kirjoita viestisi alla näkyvään lomakkeeseen. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

14 + 5 =

Share This